Onze trainers

Op deze pagina vind je onze trainers, Nathan, Maarten, Eva en Mark. Ervaren vakmensen. Mensen die weten waar ze het over hebben.

Daarnaast zijn ze, dankzij jarenlange trainingservaring, allen gewend om de meest uiteenlopende groepen en gevarieerde gezelschappen los te schudden en wat nieuws bij te brengen. Onze trainers en trainingen staan garant voor interactie, een mooie leerervaring en blijvende impact.

Hieronder stellen we ze kort aan je voor.

Nathan de Groot

Nathan traint professionals, managers en politici om inspirerend en overtuigend te presenteren. Hij was spreker bij TEDxVienna en gaf gastcolleges aan verschillende universiteiten in binnen- en buitenland.

Hij is redacteur bij De Speld en publiceerde stukken in De Volkskrant.
De workshop PowerPoint Karaoke is door Nathan ontwikkeld en vele malen gegeven bij organisaties als Aegon, ASML, Inspec, Kluwer en TU Eindhoven.

Hij was juryvoorzitter van het NK PowerPoint Karaoke 2014 in Amsterdam en verzorgt met regelmaat demonstraties en workshops PowerPoint Karaoke.

Maarten van der Schaal

Als spreker stond Maarten van der Schaal op grote beurzen en congressen en trainde managers en medewerkers van profit- en nonprofit organisaties op het gebied van slide design en presenteren. Hij werkte jarenlang voor Apple Nederland, waar hij zowel digitale sales- als marketingpresentaties ontwierp.

Vanaf 2009 helpt Maarten grote organisaties bij het ontwerpen van slides die van het scherm spatten én de belangrijkste boodschap van de spreker overbrengen. Hij heeft daarnaast al vele PowerPoint Karaoke trainingen op zijn naam staan. Maarten heeft een hekel aan lelijke, nietszeggende slides en weet elke groep – hoe taai ook – mee te krijgen, dankzij zijn vrolijke manier van doen en zijn doortastendheid.

Eva Versteeg

Eva is een zeer ervaren trainer en facilitator. Ze schakelt makkelijk met diverse groepen en deelnemers. Eva heeft een warm en eerlijk karakter waardoor deelnemers zich snel veilig voelen in haar trainingen.

Als doorgewinterde improvisator heeft ze de kracht van presenteren en ingaan op het moment in haar cellen ingebakken. Ze brengt tijdens de trainingen luchtigheid, speelsheid en coachende opmerkingen zodat je snel stappen maakt.

Zij gelooft dat iedereen zichzelf mag zijn en vooral tijdens presenteren. Door de ontkramping en plezier om te improviseren wordt elk presentatie- en improvisatiemoment een feestje.

Mark Dekker

Mark werkt veel met improvisatietechnieken en presenteert events voor bedrijven en organisaties. Hij geeft trainingen over samenwerken en leren omgaan met het onverwachte en werkt geregeld als (improvisatie)-acteur en dagvoorzitter bij evenementen.

Mark combineert inhoud graag met humor en energie. Een workshop PowerPoint Karaoke in het Engels? Geen probleem! Mark studeerde in de VS, woonde en werkte in Australië en Nieuw Zeeland en werkt graag met internationale groepen. Hij presenteerde  onlangs op TEDx in Warschau.

Noël de Rooij

Noël is een zeer ervaren coach voor individuele professionals en teams. Ze weet mensen te boeien door te vertellen; saaie theorie wordt levendig en inspirerend.

Noël houdt van een podium en speelt onder andere improvisatie theater en presenteert op grote events. Met rust en humor neemt ze het publiek mee. In haar werk gelooft ze in de kracht en talenten van ieder mens, en dat iedereen kan presenteren op zijn eigen unieke manier. Spelen, experimenteren, proberen, teruggeven en weer proberen met lol en plezier, dan leer je het meest.

This site is using the Seo Wizard plugin developed by http://seo.uk.net