Onze trainingen

Voor al je presentatievaardigheden

Ons trainingsaanbod bestaat uit drie verschillende trainingen, die los van elkaar gevolgd kunnen worden om specifieke vaardigheden te trainen, of als geheel om je presentatievaardigheden all-round te verbeteren.

Onze garantie

Elke training die we verzorgen is anders. Op basis van de doelgroep, tijd, en
locatie kunnen verschillende keuzes gemaakt worden om het doel van de
bijeenkomst het beste te dienen. Bij al onze training staat interactie voorop en krijgen deelnemers de kans om veel te oefenen met het gekozen onderwerp.
Elke workshop staat garant voor een hoog energieniveau met een gedegen opbouw.

Training PowerPoint Karaoke

PowerPoint is een hardnekkig fenomeen.

Of we het leuk vinden of niet, we zien meer presentaties met een slideshow dan zonder. Ondanks de grote potentie van visuele ondersteuning is PowerPoint symbool geworden voor knullige, voorspelbare presentaties vol bullet points en tenenkrommende animaties. Kan dat niet anders? Vraag je je regelmatig af terwijl je je ogen probeert open te houden bij de zoveelste onbegrijpelijke en suffe slide met dito verhaal.

Natuurlijk kan dat anders.

Bij de interactieve workshop PowerPoint Karaoke laat een van onze ervaren trainers de groep zien hoe. Bij PowerPoint Karaoke draaien we de rollen om en staan onvoorspelbare slides centraal. Deelnemers leren zo hun eigen onderwerp combineren met vreemd beeldmateriaal en zo spontane verbindingen te maken, nog beter te improviseren en een verhaallijn aanhouden die hout snijdt.

Training Storytelling

Ofwel: de kunst van een goed verhaal.

Storytelling brengt een gemiddeld verhaal naar grotere hoogten. Het zorgt ervoor dat je aanknopingspunten vindt om je toehoorders mee te nemen in jouw verhaal. Wanneer storytelling goed wordt toegepast zorgt het voor meer openheid, vertrouwen en verbinding. Het is de kunst van een goed verhaal maken, dat echt raakt.

Maar hoe dan?
In deze training geven we de deelnemers handvatten om een goed verhaal op te bouwen. We beginnen met een pakkende opening en laten zien op welke wijze bepaalde technieken werken. De deelnemers krijgen tijdens de workshop een aantal opdrachten die ervoor zorgen dat ze de eerstvolgende keer dat ze een verhaal voorbereiden om te vertellen, dat gaan doen met de kunst van storytelling.

In de training worden de volgende zaken meegenomen:
Aandacht pakken, aandacht vasthouden, vind je haakje, knallende afsluiters. De trainer zal met de opdrachtgever de leerdoelen doorspreken en op basis daarvan de leermethoden aanpassen, zodat de groep precies krijg wat er nodig is.

Training Slide Design

Zoals hiervoor al gesteld: PowerPoint is een hardnekkig fenomeen.

We komen er lastig van af. En eigenlijk hoeven we er ook niet van af. Want PowerPoint kan een enorme ondersteuning zijn voor jouw verhaal. Mits je niet in de val trapt met een overdaad aan bullet points of suffige animaties.
Met de training slide design laten we je zien hoe je slides kunt maken die je verhaal ondersteunen, in plaats van afbreken. Door speciale technieken toe te passen is het voor iedereen mogelijk om hun doorsnee slides om te toveren tot een geweldige presentatie.

Met de juiste slides zal het publiek jouw kernboodschap ook écht onthouden én na kunnen vertellen.

Dit leer je:

  • Je kent de stappen die je kunt volgen om tot een krachtige digitale presentatie te komen
  • Je weet hoe je visueel de aandacht kunt vestigen op jouw boodschap en waar je sterke beelden vandaan kunt halen
  • Je weet hoe je bullet points kunt vervangen door krachtige alternatieven
  • En bovenal weet je hoe je een presentatie maakt die niet afleidt, maar ondersteunt!
This site is using the Seo Wizard plugin developed by http://seo.uk.net